Harga Emas Hari Ini

Harga Emas Hari Ini | Tertanya – tanya mengenai harga emas pada hari ini? mahukan dalam bentuk RM/gram? Digital Mukmin akan kongsikan kepada anda

HARGA EMAS HARI INI

Pasti kebanyakkan dari anda masih mencari harga emas per gram pada hari ini dalam Ringgit Malaysia. Hal ini demikian kerana, kebanyakkan harga yang dipaparkan adalah dalam bentul US Dollar per auns.

Dibawah ini admin akan kongsikan kepada anda paparan carta harga emas 999 per gram dalam bentuk Ringgit Malaysia (MYR/gram) bagi semakan para pembaca supaya anda tidak perlu lagi menukarkan USD ke RM dan auns ke gram.

Carta pertama menunjukan pergerakan naik turun harga emas untuk 24 jam terakhir (hari ini) manakala carta kedua menunjukan perubahan harga untuk jangkamasa 30 hari yang lepas, manakala carta ketiga menunjukkan harga emas bagi masa 6 bulan yang lepas. Harga semasa emas (harga pada saat ini) dipapar pada sudut atas kanan carta.

Carta Harga Emas Hari Ini (24 jam terakhir)

Carta harga emas hari ini Malaysia

Klik carta untuk kemaskini harga emas

Carta Harga Emas Untuk Sebulan (30 hari) Terakhir

Carta harga emas terkini Malaysia

Klik carta untuk update harga emas

Carta Harga Emas Untuk 6 Bulan Terakhir

Carta 6 bulan terakhir harga emas Malaysia

Klik carta untuk kemaskini harga emas

Carta yang dipaparkan adalah berguna kepada peniaga emas, pelabur emas dan peminat emas yang ingin mengetahui harga emas semasa. Carta-carta ini memberikan maklumat yang tepat berkenaan  harga serta pergerakan harga emas.

Sumber carta : goldprice


Jom Bantu Share Artikel Ini
×