Memagar Rumah Menggunakan Surah YASSIN Ayat 9.

Biasa kita dengar kaedah pagar rumah ini bagi mengelak kan mahkluk halus yang jahat dari memasuki kediaman kita . Tapi kali ini ada juga perkongsian mengenai pagar rumah, tetapi apa yang sedikit berbeza kali ialah . kita memagar rumah dengan menggunakan surah YASSIN untuk mengelakkan rumah kita diceroboh oleh pencuri. PENCURI YG DKATAKAN TIDAK BOLEH NAIK TIDAK BOLEH NAK TURUN ,Padahal pagar rendah je. Pernah tak dengar pencuri pecah masuk rumah tapi tak boleh keluar, dia nampak laut , dia nampak air.

Berenang-renang dia kat ruang tamu atau kat atas simen didapur… atau dia duduk termenung atau menangis ditengah-tengah rumah… atau dalam bilik mandi. Ilmu Pagar rumah dengan surah Yassin ayat 9 Nampak laut nampak air _ USTAZ ABDULLAH KHAIRI.

Mari kita pakat amalkan tips di bawah ini, Moga kita sama-sama dirahmati Allah SWT.

DOA dan AMALAN mengelakkan rumah, pejabat atau kedai anda yg ditinggalkan dari dimasuki atau dicerobohi

  • Pencuri atau Perompak
  • Jin/syaitan/ iblis

Cara-caranya:

Ketika rumah, pejabat atau kedai anda telah dikunci dengan rapi, maka letakkan TAPAK TANGAN KANAN anda ke pintu atau dinding rumah, pejabat atau kedai dan bacalah ayat-ayat DOA seperti berikut :

  • Mengucap DUA KALIMAH SYAHADAH ~ (1x)
  • Berselawat keatas Nabi SAW ~ (3x)
  • Baca Ayatul Qursi ~ (1x)
  • Baca surah
  • Yasin (ayat ke : 9) ~ (1x)

“Wa ja’alna mim baini aidihim saddaw wamin kholfihim saddan fa aghsyaina hum fa hum laa yubsiruun”

Lafazkan “BISMILLAHITAWAKKALTUA’LALLAH” ~ “LA HAULAWALA KHUWATA I’LLA BILLAH ‘ILL ‘ALIYIL ‘AZIIIM” ~ (1x)

Kita hanya boleh berusaha selebihnya tawal/ redha serah segala kepada Yang Maha Kuasa. Semoga kita mendapat perlindungan Allah jua. AMIN..


Jom Bantu Share Artikel Ini
×