SPA

SPA | Sedang mencari kerja kosong? Digital Mukmin akan kongsikan kepada anda jawatan kosong di SPA

SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM (SPA)

Calon yang memenuhi syarat dan mempunyai kelayakan yang diberikan bolehlah memohon bagi mengisi kekosongan jawatan kosong seperti yang diiklankan :

Nama Majikan : Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) Malaysia

Lokasi : Seluruh Negeri

Tarikh Tutup Permohonan : 19 Sept 2019

MAKLUMAT MENGENAI JAWATAN KOSONG:

Anda dipelawa memohon jawatan kosong ini jika anda merupakan Warganegara Malaysia dan berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan. Jawatan kosong adalah jawatan tetap atau kontrak.

Jawatan kosong terbaharu :

  1. JABATAN INSOLVENSI MALAYSIA
    2. JABATAN LANDSKAP NEGARA

Untuk memohon, anda perlu ikuti langkah memohon kerja kosong terkini yang telah ditetapkan majikan seperti di bawah.

KEPERLUAN & KELAYAKAN MEMOHON:

Jika anda merupakan lepasan Ijazah, Diploma, STPM , SPM,  “A” Level, Pre-U atau Kelayakan Professional yang diiktiraf, anda dipelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Anda boleh merujuk iklan dan syarat kelayakan dpautan dibawah)

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:

  • Berperwatakan menarik serta Berpengetahuan
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain

KELEBIHAN:

  • Gaji dan juga pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan serta Cuti Sakit dan lain-lain

CARA MEMOHON

Permohonan kerja kosong diatas adalah melalui atas talian (online). Anda perlu melakukan pendaftaran secara percuma dipautan yang disediakan dibawah.

Kepada pemohon yang ingin permohonan buat kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan didalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Selain itu, calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Klik IKLAN JAWATAN KOSONG dan anda boleh rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

 

In children younger than 16 years, the half-life and clearance of HFCP were 11% shorter and 32% faster than in adults. Administration of activated Definity was clinically effective in providing additional diagnostic information when comparing the unenhanced ultrasound assessment to the postactivated Definity assessment. You should not use this medicine if you are allergic to captopril or to any other ACE inhibitor, such as benazepril, fosinopril, enalapril, lisinopril, moexipril, perindopril, quinapril, ramipril, or trandolapril cialis geéricno 20 mg. Avoid getting pregnant for at least 1 month after you stop using this medicine.


Jom Bantu Share Artikel Ini
×